Vrh " I " , " J "

16.07.2008 00:00

 

 

Všechna koťátka z vrhu I a J jsou již v nových rodinách a přejeme jim i novým majitelům hodně pěkných společných zážitků a příjemné soužití.

18.05.2008
Dne 12.5.2008 se narodil sorrel kocourek. Otec: IC Kefalos Jizerka *CZ, matka: GIC Cora Jizerka *CZ. Vážní zájemci nás mohou kontaktovat.

Habešská koťátka

11.03.2008
Všem našim příznivcům oznamujeme, že se nám narodila koťátka:
ABY - habešská kočka, 5.3. porodila naše kočička Boiga 2 krásné kluky v barvách divoce zbarvený a plavý a 1 krásnou červenohnědou kočičku.
RUS - ruská modrá, 9.3. porodila naše Cobra 3 kluky a jednu holčičku.
Zájemci o naše koťátka nás mohou kontaktovat.

Habešská koťátka Ruská modrá koťátka

10.01.2008
Dnes byla uvedena do provozu návštěvní kniha. V profilech kočiček i kocoura přibyly portréty.

03.01.2008
Konečně je v provozu i galerie. Doplnili jsme sem několik fotografií našich mazlíčků.

20.11.2007
Maratón výstavních úspěchů naší Cobry se blíží do finále. Ústecká výstava přinesla další dva tituly CACE a na poslední výstavě v Pardubicích naše Cobra dokončila titul Evropský champión. Třešničkou na dortu bylo ocenění Best of variety a nominace do BIS.

05.11.2007
Stránky momentálně dostávají novou podobu a jsou zkušebním provozu.

07.10.2007 - Kulmbach
Malé městečko v Německu pořádalo MVK. Klidné, milé prostředí a velký zájem místních návštěvníků byl pro nás příjemným překvapením. Naše Cobra získala v pořadí osmý titul CACE.

04.10.2007
Na samém sklonku září se vypravila naše Cobra do Liberce na MVK. V konkurenci 6 RUS koček získala Best of variety a přidala ke svým úspěchům titul CACE a nominaci do BIS. V neděli doplnila sedmý titul CACE, dostala opět Best of variety a k nší velké radosti zakončila výstavu oceněním BEST OF BEST.

03.09.2007
Poslední prázdninový víkend pořádal Klub koček Karlovy Vary mezinárodní výstavu v příjemném prostředí kulturního domu v Chodové Plané. Na výstavě nechyběla ani naše Cobra. V sobotu doplnila výstavní úspěchy o titul CACE a dále získala BIV. Nedělní soutěží dokončila pátý titul CACE. Homérek se v sobotu naposledy představil, získal V1 a v současné době je již v nové rodině. Poslední naší dnešní informací pro všechny kocoury je, že Cobra nenese bílé odznaky. Výsledek genentického testu - CC.

15.08.2007
Čtvrtého a pátého srpna se na výstavě v Olomouci představila naše Cobra a Homér. Mamča Cobra doplnila výstavní úspěchy o dva další tituly CACE a v neděli získala BIV. Náš Homér dostal v sobotu nejen V1, ale i BIV a BIS. V neděli získal V1 a opět BIS. Homérek nám odcestuje do Holandska a přejeme jemu i nové majitelce hodně úspěchů.

17.07.2007
Minulý víkend jsme se zúčastnili MVK v Ústí nad Labem s naší Cobrou, Kefalosem a kocourkem Homérem - synem Cobry. Výstava byla velmi úspěšná. Cobra má první CACE, Kefalos dokončil třetí titul CACIB, stal se interchampiónem a největší radost nám udělal Homérek, který získal BIS v kategorii 3-6 měs. Je velmi nadějným ruským kocourkem, a byla bych ráda, kdyby mohl pokračovat ve výstavní kariéře.

...

Zpět